De nieuwe cursussen Boskoop Creatief gaan van start. Archiefplaat ter illustratie: Bestuurslid van Boskoop Creatief Frank Snijdewint.
De nieuwe cursussen Boskoop Creatief gaan van start. Archiefplaat ter illustratie: Bestuurslid van Boskoop Creatief Frank Snijdewint. (Foto: Charissa Stolk)

Nieuwe cursussen van Boskoop Creatief bekend

  Nieuwsflits

Het nieuwe najaarsprogramma van Boskoop Creatief is bekend en gaat van start op maandag 14 september. Er is weer een gevarieerd aanbod van cursussen en workshops. Aanmelden kan vanaf heden.

Boskoop- Kunst- en cultuurliefhebbers kunnen een keus maken uit bestaande en nieuwe cursussen/workshops. Zo biedt docent Hans Verbeek naast zijn cursus acryl-/aquarelschilderen met ingang van dit seizoen een Basiscursus tekenen-schilderen op maandagavond. Docent Edwin van Voskuilen geeft in Het Raadhuis in Boskoop op donderdagavond (om de week) een 6-delige cursus Genealogie voor hen die familielijnen willen naspeuren. Annelies Leeflang komt met een geheel nieuwe workshop: “Mozaïeken maar dan anders”, om de week op woensdagmiddag.
"We willen u als deelnemer een veilige plek bieden door de coronamaatregelen in acht te nemen. Daardoor zijn de cursusgroepen iets kleiner zijn dan voorheen", meldt de organisatie.
U kunt zich nu inschrijven voor een leuke activiteit of cursus om het komende najaar door te brengen. Voor meer informatie over het najaarsprogramma en inschrijvingen, zie www.boskoopcreatief.nl of bel 06-22479843.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden