Fietstoertocht door drie provinciën FTC Avanti

  Nieuwsflits

Door de coronatoestanden mochten we een poos niet meer in groepen op de fiets genieten van fraaie fietstochten, maar dat mag nu weer. Op zaterdag en zondag 8 en 9 augustus kunt u weer genieten van de drie provinciën tocht van FTC Avanti.

Alphen aan den Rijn- De drie provinciën tocht is Een fietstocht voor de toerfietser en de recreant, die u langs de mooiste fietspaden van Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Holland voert. Vanaf 08.00 kunt u starten voor een rit van 65 km, 90 km of 130 km. De start en finish is in het clubhuis van FTC Avanti aan de Amerikalaan 163 in Alphen aan den Rijn. De routes voeren door het veenweidegebied van het Groene Hart en door het plassengebied op de grens van de provincies Noord en Zuid-Holland en Utrecht..

Het clubhuis is omgebouwd met een aparte in- en uitgang met aangegeven looproutes en voldoet aan de voorschriften van de NTFU. Er is voldoende ruimte om voor of na de tocht koffie of andere versnaperingen te gebruiken Tijdens de fietstocht dient iedereen de anderhalve meter afstand in acht te nemen. Er kunnen maximaal 250 deelnemers meedoen. Aanmelden kan via de website.

http://www.ftcavanti.nl/tochten/drie-provincin-tocht.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden