Het eerste Van der Meer open 50+ toernooi wordt gehouden op vrijdag 21 augustus. Archieffoto: Mike Reumer
Het eerste Van der Meer open 50+ toernooi wordt gehouden op vrijdag 21 augustus. Archieffoto: Mike Reumer (Foto: Mike Reumer)

Meedoen aan het Van der Meer 50+ tennistoernooi

  Nieuwsflits

Het vorige Van der Meer 50+ toernooi op 22 mei en het Vermeulen Open Bentlanden zijn niet doorgegaan. Daarom heeft Benthuizer TennisClub nu het initiatief genomen om nog wat leuke kleine toernooitjes te houden tot het einde van het jaar.

Benthuizen- Het eerste Van der Meer open 50+ toernooi wordt gehouden op vrijdag 21 augustus 2020 van 9.30 tot 17.00 uur.
Dit toernooi staat open voor KNLTB leden van 50 jaar of ouder. Ze spelen dames-, heren- en gemengd dubbel met speelsterkte 7 en 8 (zes onderdelen).

U kunt zich inschrijven via de website www.btcbenthuizen.nl en het inschrijfgeld bedraagt € 10,00 per deelnemer te voldoen op de toernooidag. U krijgt hiervoor koffie met iets lekkers erbij, een lunch en een gezellige dag tennissen.

De andere data van de Van der Meer 50+ toernooien zijn: 18/9, 23/10, 20/11 en 18/12. Houd de website in de gaten om in te schrijven.

Tennisvereniging Benthuizer TennisClub ontving in juni subsidie van de provincie Zuid-Holland voor de ledverlichting van de banen. Het project bij BTC is vorig jaar in augustus gerealiseerd. De tennisclub is de provincie erkentelijk voor de bijdrage: het verbruik van stroom is hierdoor al fors gedaald.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden