Sportschoolhouder Quinten Wiegers in zijn bedrijf Living Well in Boskoop. Foto: Ronald de Vos
Sportschoolhouder Quinten Wiegers in zijn bedrijf Living Well in Boskoop. Foto: Ronald de Vos (Foto: Ronald de Vos)

Campagne 'Alphen sport weer binnen' wordt gelanceerd

  Nieuwsflits

#Alphensport #Alphenzwemt #Alphendanst #Alphenbokst #Alphentennist, allemaal uitingen die horen bij de campagne “Alphen sport weer binnen”, die vanaf half augustus van start gaat. Zeventien sportondernemers uit Alphen aan den Rijn, Boskoop en Hazerswoude, hebben een collectief opgericht waarmee zij gezamenlijk de binnensport gaan promoten.

Alphen e.o. - Door de coronacrisis waren binnensport- en beweegbedrijven tot 1 juli noodgedwongen gesloten. De gemeente Alphen aan den Rijn heeft voor ondernemerscollectieven die getroffen zijn door de coronacrisis, een stimuleringsfonds in het leven geroepen. Het Ondernemerscollectief sport- en Beweegaanbieders Alphen aan den Rijn (OSBA) heeft een campagneplan ingediend, dat afgelopen week door het college is omarmd en gedeeltelijk gefaciliteerd wordt vanuit het fonds.

Het OSBA wil heel Alphen aan den Rijn in beweging krijgen door met korting sportvouchers aan te bieden Zo kan iedereen kennismaken met een ruim aanbod aan binnensporten, zoals skiën, dansen, personal training, boksen, zwemmen, yoga, karate, en de sportschool. De campagne, die wordt ontwikkeld en vormgegeven door Buro Toob Reclame & Media, start half augustus en loopt tot eind september.

In september starten weer veel sporten. Deze promotiecampagne, gericht op de volwassenen 21+, kan helpen een sport te kiezen die bij je past. Living Well uit Boskoop is één van de deelnemende bedrijven en is blij met deze campagne. Quinten Wiegers en zijn medewerkers zullen met een gevarieerd aanbod aan sportactiviteiten meedoen en hoopt met deze campagne vele Boskopers te bereiken. Ronald en Mieke de Vos van De Vos Danscentrum, de initiatiefnemers van dit collectief, zijn enthousiast over de deelname van zeventien ondernemende beweegaanbieders. “Gezamenlijk en met een mooie ondersteuning van de gemeente kunnen we een grote campagne opzetten de binnensport- en beweegactiviteiten voor het komende seizoen te promoten. Samen brengen we heel de gemeente Alphen weer in beweging”, aldus De Vos.

De deelnemende bedrijven in het OSBA zijn: Bezemer Fitness, Cools Dance & Events, De Thermen 2, De Vos Danscentrum, Genwakai Kobayashi Dojo, Living Well, Marieke Moves, Pilates Club, Positive Flow, Karate Sam Muller, Ski & Snowboard Experience, Sport2BFit, Sylvester PT, Tangoschool Temperamento, Tennis- en Squashcentrum Nieuwe Sloot, Teus de Kruyf Institute, Yoga Treasure.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden