In 2017 nog heel normaal: samen zingen tijdens een Idolsavond tijdens de Jeugdvakantieweek. Foto: Jos Timmermans
In 2017 nog heel normaal: samen zingen tijdens een Idolsavond tijdens de Jeugdvakantieweek. Foto: Jos Timmermans (Foto: Jos Timmermans)

Groen licht voor de Jeugdvakantieweek

  Nieuwsflits

De kogel is door de kerk: de gemeente heeft toestemming gegeven voor de Jeugdvakantieweek in Hazerswoude-Dorp. Er zijn diverse activiteiten voor jeugd tot en met 16 jaar tijdens de laatste week van de zomervakantie. Door de coronamaatregelen zag het er lang naar uit dat er dit jaar geen Jeugdvakantieweek kon worden gehouden.

Hazerswoude-Dorp - Kinderen kunnen meedoen aan verschillende sporten en spellen. Ook is er onder meer een survival polderbaggertocht voor degenen die al een zwemdiploma hebben, maar een bingo-avond en een lekker patatje eten staan eveneens op het programma. Ook blijven de kinderen een nachtje slapen.

"Het zal anders zijn dan we gewend zijn, en het programma zal wat beperkter zijn, maar we kunnen er vast een hele leuke week van maken. Wij hebben er al veel zin in en hopen jullie te mogen verwelkomen bij de activiteiten", liet de organisatie al eerder aan deze krant weten. Je kunt je tot uiterlijk 22 augustus aanmelden. Dat kan via de website: www.huttenbouw.com.

De jeugd bouwde de afgelopen jaren boomhutten. Vorig jaar had de 46ste editie plaats. Het thema was toen 'alle dagen feest.'

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden