Schrijfster Manon Sikkel las afgelopen donderdag voor in jenaschool de Zevensprong. Foto: Jeannette Broer van der Ham
Schrijfster Manon Sikkel las afgelopen donderdag voor in jenaschool de Zevensprong. Foto: Jeannette Broer van der Ham (Foto: )

Jenaplanschool de Zevensprong gewoon open

  Nieuwsflits

De vakantie mag dan wel begonnen zijn, op jenaplanschool de Zevensprong in Boskoop kunnen kinderen in de eerste drie weken van de vakantie nog extra activiteiten doen. Zo’n dertig kinderen zijn op dinsdag 21 juli met lees-, reken- en andere activiteiten begonnen.

Boskoop- Er wordt aan toneellezen en stillezen gedaan. Verder is er een individueel rekenprogramma voor de kinderen van midden- en bovenbouw en werken de kleuters aan het kleuteruniversiteit project ‘Woeste Willem’.

Op donderdag 23 juli was er een speciale gast in de school: Manon Sikkel, kinderboekenambassadeur en schrijfster van onder meer Izzy Love, geheim Agent Oma en Elvis Watt kwam op bezoek. Ze heeft voorgelezen, leuke verhalen verteld, vragen beantwoord en boeken voor de kinderen gesigneerd. De Bruna uit Boskoop heeft de boeken voor de kinderen geleverd en heeft voor de kleuters Woeste Willem boeken gesponsord.

Deze week komen twee docenten van Soof’it langs om met de kinderen een rekendans en piratendans in te oefenen. "We gaan er met elkaar leerzame, leuke en interessante drie weken van maken!", aldus Jeannette Broer van der Ham van jenaplanschool de Zevensprong Boskoop.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden