Maar liefst 112 kinderen deden mee met de Zomervoetbaldagen. Foto: Sander Fransen
Maar liefst 112 kinderen deden mee met de Zomervoetbaldagen. Foto: Sander Fransen (Foto: )

10de editie van Zomervoetbaldagen

  Nieuwsflits

Voetbal academie Central Progress hield vorige week in samenwerking met voetbalvereniging BGC Floreant de 10de editie van de Zomervoetbaldagen. Dit jaar met een recordaantal van maar liefst 112 kinderen en meer dan 25 vrijwillige begeleiders uit Boskoop en omgeving.

Boskoop- Tijdens deze voetbaldagen gingen de deelnemers vier dagen de strijd aan voor de WK titel. De tien landenteams werden naast hun voetbalvaardigheden ook getest op de kennis van het land die ze vertegenwoordigden.

De deelnemers kregen gedurende de week een divers en actief programma. Ze speelden een Champions League toernooi, concurreerde met elkaar op het circuit, kregen training van professionele trainers, speelden tijdens het waterspektakel en voetbalden in verschillende competities. Op donderdag waren de finales van het Champions League toernooi. Het evenement is afgesloten met een knaller. De deelnemers met de hoogste scores hebben het op mogen nemen in “de challenge” van het hooghouden en netschieten tegen (ex-professionele) voetballers van Ajax en SC Feyenoord. Na de prijsuitreiking hadden ze nog de mogelijkheden om handtekeningen te verzamelen. Central Progress dankt alle sponsoren.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden