Groep 8 van de Rehoboth schittert Coronaproof. Foto: Benjamin Rutjens
Groep 8 van de Rehoboth schittert Coronaproof. Foto: Benjamin Rutjens (Foto: Rehoboth)

Eindmusical was coronaproof bij Rehoboth

  Nieuwsflits

De Rehobothschool heeft afgelopen week de kinderen van groep 8 letterlijk uitgezwaaid. Woensdag maakten alle kinderen, ouders, juffen en meesters een erehaag op het plein voor de vertrekkende kinderen. Bij het verlaten van de basisschool hoort traditiegetrouw een musical, maar vanwege het coronavirus hing het doorgaan aan een zijden draadje.

Boskoop- Toch was groep 8 vroeg gestart met de voorbereidingen in de hoop dat er een alternatief gevonden zou worden. En dat lukte. Donderdag vond de eindmusical plaats in de loods van G.C. Stolwijk & Co. b.v. Eerst kregen opa’s en oma’s de voorstelling te zien en ’s avonds was het de beurt aan de ouders. Vanwege de grote ruimte was de anderhalve meter-maatregel geen probleem en konden alle ouders hun kind zien schitteren op het podium.

Weiland

De aanwezigen werden welkom geheten door juf Mariska en juf Judith van groep 8. Daarna startte de musical De diamantroof. Het verhaal ging over de familie Weiland, hun ‘verpauperde’ museum en een geluksdiamant.

Die zou miljoenen waard zijn, maar bleek uiteindelijk waardeloos. Of toch niet? Voor de eigenaar had deze diamant een onschatbare waarde. Het bracht hem geluk.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden