Baan 3 en 4 van de Benthuizer TennisClub zijn gerenoveerd. Foto: Mike Reumer
Baan 3 en 4 van de Benthuizer TennisClub zijn gerenoveerd. Foto: Mike Reumer (Foto: Mike Reumer)

Benthuizer TennisClub heeft twee nieuwe banen

  Nieuwsflits

De renovatie van de tennisbanen 3 en 4 bij Benthuizer TennisClub is opgeleverd. Na een periode van 5 maanden, in een lastige tijd met een gedeeltelijke Lockdown, kan de club nu zeggen “wat ziet het er goed uit” en is ze zeer tevreden over het eindresultaat.

Benthuizen- Vanaf januari heeft een aantal vrijwilligers veel werk verzet en geld bespaard voor de club. "Ook dankzij onze grootste sponsoren, De Vermeulen Groep en Aannemingsbedrijf Van Der Meer BV, want zij hebben tegen een scherpe prijs hun werk naar volle tevredenheid uitgevoerd.", vertelt Mike Reumer van de vereniging.

ANTEA heeft de kunstgrasmat geleverd en de keuringen door KIWA, het hekwerk is door HEXTA geleverd en Bureau B.A.S. heeft het project bestek klaar voorbereid.

Het geheel aangevuld door het aanpassen van de bestrating en het plaatsen van nieuwe banken mede mogelijk gemaakt door sponsoring van de RABO ClubSupport.

"Door deze goede samenwerking en toezegging zijn we ook binnen ons budget gebleven. Wij, de werkgroep en ook het bestuur, bedanken een ieder voor de goede samenwerking en kijken trots naar het eindresultaat",aldus Reumer.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden