Hans van Rijn van Broodjes Direct koos in deze tijd voor groei, uitbreiden en investeren. Foto: YOUDID.nl
Hans van Rijn van Broodjes Direct koos in deze tijd voor groei, uitbreiden en investeren. Foto: YOUDID.nl (Foto: YOUDID.nl)

Ondernemer in beeld: Broodjes Direct

  Nieuwsflits

Deze maanden staan voor veel ondernemers in het teken van doorpakken en je bedrijf overeind houden. Hans van Rijn van ‘Broodjes Direct’ koos in deze tijd voor groei, uitbreiden en investeren.

Judith Demoed

Alphen aan den Rijn- Al ruim 10 jaar bedient Hans de zakelijke markt op het gebied van ontbijt en lunches. Stil staan is er voor Hans niet bij; en zo ontwikkelde hij het bedrijf verder met catering en het volledig verzorgen van feesten.

Ook in deze tijd denkt Hans in mogelijkheden en heeft hij veel creatieve ideeën. Van de zakelijke markt met ochtendsessies en vergaderlunches moest Hans een vorm gaan vinden om door te blijven gaan. “We wilden ook de particuliere markt gaan bedienen”, zegt Hans. Via Thuisbezorgd en Broodjes Direct kunnen er bestellingen worden gedaan, natuurlijk kan het ook worden afgehaald aan de Anthonie van Leeuwenhoekweg.

Maar daar was wel een nieuwe aanpak voor nodig. Hans vertelt: “Ik had al in de planning om de ruimte achter de zaak erbij te kopen om onze keuken te vergroten. Dit hebben we nu vervroegd doorgepakt. In verhouding hebben we nu meer personeel nodig, omdat het om allemaal kleine bestellingen gaat en we zelf ook bezorgen. Een flinke investering.”

Het belangrijkst is dat de klant tevreden blijft en terug komt. Nu misschien voor dat ene patatje, maar straks misschien wel voor de bedrijfslunch of vrijdagmiddagborrel.

Hans sluit af: "hoewel het niet makkelijk is, heeft het het team en mij ook veel gebracht."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden