Tennistoernooi BTC afgelast door corona

  Nieuwsflits

De 38ste editie van het Vermeulen Open Bentlanden Tennistoernooi bij Benthuizer TennisClub, van 8 augustus tot en met 16 augustus, gaat niet door.

Benthuizen- "We zijn ons bewust dat we veel tennisliefhebbers teleurstellen dat het toernooi met zowel het sportieve als gezellige karakter een jaar opschuift. Als BTC vonden we het niet verantwoord voor spelers en vrijwilligers om het toernooi te organiseren.
We willen alle vrijwilligers en onze sponsor Sport2000 Wijtman uit Zoetermeer en naamgever van toernooi, Vermeulen Groep uit Benthuizen, bedanken",schrijf de verenging.

Tennissers zijn volgend jaar weer van harte welkom om zich volgend jaar weer in te schrijven voor het Vermeulen Open Bentlanden, 38ste editie.

Benthuizer TennisClub gaat voor de rest van het jaar open 1 dag toernooien 50+ organiseren en als dit goed verloopt nog vele jaren daarna. De data zijn 21/8, 18/9, 23/10, 20/11 en 18/12.

De club ontving in juni subsidie van de provincie Zuid-Holland voor de ledverlichting van de banen. Het project bij BTC is vorig jaar in augustus gerealiseerd.

www.btcbenthuizen.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden