De leerlingen van de Ichtusschool kunnen nu ook tafeltennissen. Foto Marjola Uitendaal
De leerlingen van de Ichtusschool kunnen nu ook tafeltennissen. Foto Marjola Uitendaal (Foto: )

Tafeltennistafel voor Ichthusschool Boskoop

  Nieuwsflits

De Benthuizer Tennis Club (BTC) heeft de Ichthusschool een tafeltennistafel geschonken. Na contact met het bestuurslid van BTC, Joost van der Meer, bleek dat BTC de tafeltennistafel niet meer gebruikte. De school is er volgens eigen zeggen ontzettend blij mee.

Boskoop/Benthuizen - "Wij zijn ontzettend blij met deze nieuwe aanwinst op ons schoolplein. Op deze manier hebben we weer een extra speelmogelijkheid op het schoolplein voor onze leerlingen", schrijft Marjola Uitendaal, directeur van de Ichthusschool.

Met enorm vertoon werd vorige week een tafeltennistafel van wel 800 kilogram geplaatst op het schoolplein van de Ichthusschool in Boskoop. Alles werd voor de school geregeld. Zo heeft aannemersbedrijf vd Meer en vd kooy uit Benthuizen het transport over de weg op zich genomen en heeft een vader van de school met een heftruck de tafel op zijn plek gezet.

BTC doet ook mee met de landelijke actie 'Balletje slaan' van Robin Haase. Honderden tennisverenigingen, waaronder ook BTC, uit het hele land zetten sinds 4 juni hun deuren open. Hun leden staan klaar om de genodigden een warm onthaal te geven en met hen een balletje te slaan.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden