The Cube gaat zaterdag weer open en het Boskoopse duo Refined trapt af. Foto  Sjoerd van Stein
The Cube gaat zaterdag weer open en het Boskoopse duo Refined trapt af. Foto Sjoerd van Stein (Foto: )

The Cube gaat open met anderhalve meter sessies

  Nieuwsflits

The Cube gaat zaterdag weer open, zij het nog steeds onder voorwaarden. Daar hebben ze iets op gevonden, namelijk The Cube anderhalve meter sessies Singer/Songwriter Live. Te denken valt aan een intieme setting.

Boskoop- Op het vloerkleed staat de artiest met gedimd licht, een kaarsje, wijntje en hapje. Het Boskoopse Refined staat op de planken. Het Boskoopse akoestisch duo Refined bestaat uit zangeres Carmen Olierook en gitarist Sjoerd van Steijn. Samen treden Carmen & Sjoerd op tijdens huiskamerconcerten, bruiloften, recepties en allerlei andere gelegenheden. Zo spelen ze tijdens het jaarlijkse straatmuzikantenfestival in Alphen aan den Rijn, Amusenotenpad in Leiderdorp en speelden ze in 2020 tijdens Gluren bij de Buren samen met Tim Akkerman.

Het duo speelt golden oldies, guilty pleasures en schromen niet om de nieuwste hits in een ander jasje te steken. The Cube gaat open om 20.30 uur en de entree is gratis. Ze gaan deze avond “met de pet” rond. De opbrengst komt volledig te gunste van Refined. Er is plek voor maximaal 40 personen. Aanmelden via info@jc-thecube.nl. Geef je naam door en met hoeveel personen je wilt komen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden