De nieuwe ledverlichting van BTC schittert op de banen. Foto Mike Reumer
De nieuwe ledverlichting van BTC schittert op de banen. Foto Mike Reumer (Foto: Mike Reumer)

BTC krijg subsidie voor ledverlichting banen

  Nieuwsflits

Tennisvereniging Benthuizer TennisClub heeft deze maand de subsidie van de provincie Zuid-Holland ontvangen voor de ledverlichting van de banen. Het project bij BTC is vorig jaar in augustus gerealiseerd.

Benthuizen - De tennisclub is de provincie erkentelijk voor de bijdrage: het verbruik van onze stroom is hierdoor al fors gedaald. Door de besparingen heeft de club de lidmaatschapsbijdrage voor de leden dit jaar niet hoeven verhogen.

De provincie Zuid-Holland is met de ‘subsidieregeling lokale initiatieven energietransitie’ actief. Deze kan worden verstrekt voor de realisatie van een project van een lokaal energie-initiatief, gericht op het realiseren van energiebesparing, het opwekken van duurzame warmte of duurzame energie of op een andere manier het terugdringen van de CO2-uitstoot. De hoogte van de subsidie bedraagt voor verenigingen 10 procent van de subsidiabele kosten.

Tennisvereniging Benthuizer TennisClub is verder verheugd te kunnen melden dat zij in KrederRegioKozijnen te Moerkapelle een nieuwe sponsor hebben gevonden voor een reclamebord op het tennispark gedurende drie jaar.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden