Foto:

Digitaal bij Historische Kring Benthuizen

  Nieuwsflits

Nu het niet mogelijk is om de expositie in oudheidkamer “De Negen Turven” te bezoeken kunt u een digitale ‘rondleiding’ bekijken. U kunt de rondleiding bekijken via de website: www.historischekringbenthuizen.nl.

Benthuizen- Op zaterdag 7 maart is de tentoonstelling geopend, maar direct daarna zijn de coronamaatregelen ingegaan, waardoor een bezoek niet meer mogelijk is. Hoewel de Historische Kring Benthuizen nu we weer open mag, is het onmogelijk om de anderhalve meter regel in de oudheidkamer en tentoonstellingsruimte te handhaven.

Vandaar blijft de stichting tot nader bericht gesloten. Om u toch de gelegenheid te geven de expositie te bekijken hebben ze hem nu online gezet. Onder het kopje promotie op de website kunt u nog meer filmpjes bekijken.

De Historische Kring Benthuizen is opgericht op 1 februari 1988 en is gevestigd in oudheidkamer ‘De Negen Turven’ Dorpsstraat 139. De vereniging heeft op dit moment ruim 400 leden. In een genealogische database hebben ze veel gegevens over Benthuizense familie’s en aanverwanten. Daarnaast zijn zij in het bezit van meer dan 10.000 gescande foto’s van Benthuizen en Benthuizenaren.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden