Oude Raadhuis Boskoop. Foto: archief TenSheep
Oude Raadhuis Boskoop. Foto: archief TenSheep (Foto: TenSheep)

Oproep trouwfoto's Oude Raadhuis Boskoop

  Nieuwsflits

BOSKOOP - Bent u getrouwd in Boskoop? Heeft u foto’s van het bruidspaar die gemaakt zijn in/voor/bij het Oude Raadhuis, waarbij een ruimte in of het monument zelf duidelijk zichtbaar is? Dan ontvangt Bibliotheek Rijn en Venen graag deze foto om te gebruiken voor een digitale collage die getoond wordt in het Oude Raadhuis, zodra de bieb daar zijn intrek heeft genomen. De naam van het pand zal dan worden: Het raadHuis.

Zoals u wellicht weet, verhuist de bibliotheek in de zomer van dit jaar naar Het raadHuis. Om de rijke historie van dit monumentale pand te behouden, wil de bibliotheek de ‘trouw historie’ een plek geven.

De bieb zal de trouwfoto’s van (oud-) Boskopers verwerken tot een digitale presentatie die tijdens de openingsmaand en ook nog een tijdje daarna te zien is. Foto’s ontvangt de bibliotheek graag digitaal met vermelding van rechthebbende(n) en vrij van rechten voor bovengenoemd gebruik. Mocht u geen digitale foto’s hebben, dan kunt u de foto inscannen of contact opnemen.

De deadline voor het insturen van de foto’s is 1 augustus. U kunt de digitale foto e-mailen naar via i.spoorendonk@bibliotheekrijnenvenen.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden