De Zonnebloem Boskoop houdt online lotenverkoop

  Nieuwsflits

De vrijwilligers van Zonnebloemafdeling Boskoop maken zich op voor de jaarlijkse verkoop van de Zonnebloemloten 2020. Normaal gesproken gaan de vrijwilligers van de zonnebloem bij de mensen langs om de loten te verkopen. Door het coronavirus is dit voorlopig nog niet mogelijk, wellicht helemaal niet dit jaar.

De afdeling Boskoop heeft daarom dit jaar een online lotenverkooppagina aangemaakt, waar digitaal loten gekocht kunnen worden en via Ideal betalen. Dit kan via de link: https://www.zonnebloem.nl/loten/p/de-zonnebloem-afafdeling-boskoop
De loten kosten twee euro per stuk, waarvan €1.50 direct naar de afdeling Boskoop gaat. Met de opbrengst organiseert de Zonnebloem activiteiten voor mensen met een lichamelijke beperking. Ook op de website van de Zonnebloem afdeling Boskoop, www.zonnebloem.nl/boskoop, onder kopje Nieuws, staat de link. Als u die aanklikt, wijst het zich vanzelf.

Met de opbrengst van de loterij kan De Zonnebloem voor de gasten een gezellige middag of een dagje uit financieren zoals bijvoorbeeld en dagje naar het strand, tuincentrum of gewoon gezellig een middag winkelen, of een themamiddag in de Plataan.

Trekking

De trekking van de loterij vindt plaats op 12 oktober 2020. Bij het digitaal kopen van de loten, krijgt u op 14 oktober een mail waarin vermeld wordt of er een prijs op is gevallen. Voor meer informatie over de landelijke loterij: www.dezonnebloem.nl / loterij.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden