<p>Met de opbrengst van de loterij kan de zonnebloem voor de gasten een gezellige middag of een dagje uit financieren.</p>

Met de opbrengst van de loterij kan de zonnebloem voor de gasten een gezellige middag of een dagje uit financieren.

(Foto: De Zonnebloem)

Start verkoop jaarlijkse zonnebloemloten 2021

  Nieuwsflits

Normaal gesproken gaan de vrijwilligers van de Zonnebloem bij de mensen langs om de loten te verkopen. Door het coronavirus gaan ze dit jaar niet langs de deuren. De afdeling Boskoop heeft daarom dit jaar een online lotenverkooppagina aangemaakt, waar u digitaal loten kunt kopen en via Ideal betalen. Dit kan via de link: https://www.zonnebloem.nl/loten/p/de-zonnebloem-afdeling-boskoop .

Boskoop- De loten kosten twee euro per stuk, waarvan €1.50 direct naar de afdeling Boskoop gaat. Met de opbrengst houdt de Zonnebloem activiteiten voor mensen met een lichamelijke beperking.

Ook op de website van de Zonnebloem afdeling Boskoop, www.zonnebloem.nl/boskoop, onder kopje Nieuws, staat de link. Als u die aanklikt, wijst het zich vanzelf.

Met de opbrengst van de loterij kan de Zonnebloem voor de gasten een gezellige middag of een dagje uit financieren zoals een dagje naar het strand, Tuincentrum, gewoon gezellig een middag winkelen of een themamiddag in de Plataan.

De trekking van de loterij is op 8 november. Bij het digitaal kopen van de loten, krijgt u een e-mail of u hebt gewonnen.

www.dezonnebloem.nl/ loterij

Bart van der Spek
Content coördinator extern
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden