<p>De gemeente Alphen aan den Rijn heeft verschillende armaturen in het Stadshart laten ombouwen naar LED verlichting.</p>

De gemeente Alphen aan den Rijn heeft verschillende armaturen in het Stadshart laten ombouwen naar LED verlichting.

(Foto: greenpr)

Gemeente is duurzamer door LED verlichting

  Nieuwsflits

De gemeente Alphen aan den Rijn heeft verschillende armaturen in het Stadshart laten ombouwen naar LED verlichting. De gemeente is al enige tijd bezig met het verduurzamen van de openbare ruimte. De LED verlichting is geleverd door LED leverancier Saled.

Alphen aan den Rijn- De gemeente beschikt over ruim 80 conventionele Philips Harmony armaturen in het Stadshart. In samenwerking met de gemeente ontwikkelde Saled een INDO LED plaatoplossing voor dit specifieke armatuur. Er kwam een plaatoplossing tot stand die in drie verschillende harmony armaturen past. De geleverde plaatoplossing beschikt ook over een dimregime.

INDO LED plaatoplossingen

INDO heeft behalve complete armaturen, ook losse plaatoplossingen die in het huidige armatuur gemonteerd kunnen worden. Dit wordt ook wel retrofit genoemd. Hierbij blijft dus het huidige armatuur behouden en wordt alleen de verlichting vervangen. Hiermee gaat de gemeente kapitaalvernietiging tegen. De INDO plaatoplossingen zijn er in verschillende formaten, maar mocht er een specifiek formaat nodig zijn, dan is het mogelijk om deze te ontwikkelen.

Bart van der Spek
Content coördinator extern
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden