<p>CDA-raadslid Johan Wijnhorst neemt in de raadsvergadering van 3 juni afscheid van de Alphense gemeenteraad.</p>

CDA-raadslid Johan Wijnhorst neemt in de raadsvergadering van 3 juni afscheid van de Alphense gemeenteraad.

(Foto: CDA Alphen aan den Rijn)

Wijnhorst weg bij het CDA, Oostdam zijn opvolger

  Nieuwsflits

CDA-raadslid Johan Wijnhorst neemt in de raadsvergadering van 3 juni afscheid van de Alphense gemeenteraad. Hij heeft aangegeven de functie als raadslid niet langer te kunnen combineren met zijn werk als schoolleider van het Wellantcollege. Vooral in deze Covid-periode vraagt dat werk veel meer inzet van hem, waardoor hij te weinig tijd overhoudt voor het raadswerk.

Alphen aan den Rijn- Wijnhorst is in april 2018 in de gemeenteraad gekomen, nadat Kees Van Velzen tot wethouder is benoemd. Hij heeft zich afgelopen jaren ingezet op het sociaal domein en op publiek en financieel domein. Wijnhorst was ook vicevoorzitter van de auditcommissie.

Het CDA heeft in Henk Oostdam een opvolger gevonden, die kennis heeft van financiën. In deze tijd waarin gemeenten goed moeten letten op de financiën is dat een belangrijke portefeuille. Het CDA dankt Wijnhorst voor de tijd die hij in het raadswerk heeft gestoken en wenst hem in zijn werk en privéleven veel succes toe.

Oostdam wordt in de raadsvergadering van 3 juni benoemd als raadslid en neemt grotendeels de portefeuille over. In het dagelijks leven is hij zelfstandig belastingadviseur. Het CDA wenst Oostdam veel plezier en succes als raadslid.

Bart van der Spek
Content coördinator extern
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden