<p>&nbsp;Sinds 2007 is Ineke Verhamme vrijwilligster bij Stichting Oost-Europa Boskoop (SOEB).&nbsp;</p>

 Sinds 2007 is Ineke Verhamme vrijwilligster bij Stichting Oost-Europa Boskoop (SOEB). 

(Foto: SOEB)

SOEB is trots op vrijwilliger Ineke Verhamme

  Nieuwsflits

Ineke Verhamme is op 26 april door burgemeester Liesbeth Spies gebeld met de mededeling dat het de Koning heeft behaagd haar een Koninklijke Onderscheiding te verlenen. SOEB, waar ze vrijwilligerswerk doet, roemt haar.

Boskoop- Sinds 2007 is Ineke vrijwilligster bij Stichting Oost-Europa Boskoop (SOEB). Elke maandagochtend helpt ze om de binnengebrachte kleding te sorteren. Heel plichtsgetrouw en secuur en altijd positief. Zij heeft ook enkele keren de projecten van de stichting in Roemenië bezocht. Kortom, Ineke is van alle markten thuis. Het bestuur meende dan ook dat we hier een feestelijk tintje aan moesten geven. Op maandag 3 mei is Ineke door de voorzitter Ria Beukenkamp thuis opgehaald en naar de versierde opslag aan de Von Sieboldstraat gebracht waar vrijwilligers aanwezig waren. Na een toespraakje, bloemen en een cadeautje was er een toepasselijk taart en koffie.

Mw. Spiering van de Speel-o-theek De Speelstek had Ineke opgegeven. Ze is daar meer dan 15 jaar vrijwilligster en helpt mee bij de uitleen van speelgoed. Maar zij heeft ook haar sporen verdiend in het Zorgcentrum Floravita. Vanaf 1992 heeft zij daar koffie geschonken, bardiensten gedaan en bij tal van andere activiteiten geholpen.

Bart van der Spek
Content coördinator extern
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden