<p>De leerlingen genoten van de Koningsspelen.</p>

De leerlingen genoten van de Koningsspelen.

(Foto: Aranka Grootendorst)

Koningsspelen op de Immanuelschool

  Nieuwsflits

Wat een geweldige dag was het woensdag 28 april op de Immanuelschool in Boskoop. De dag stond helemaal in teken van de Koningsspelen. Met binnen- en buiten activiteiten zijn de leerlingen heel de dag druk geweest.

Boskoop- De school heeft met elkaar onder meer een eigen videoclip van het Kinderen voor Kinderen lied 'Zij aan Zij' gemaakt. Het nummer gaat over de Koningspelen. Tussen al het sporten en knutselen door zijn de leerlingen getrakteerd op een ijsje van Janssen. "Wat een heerlijke afkoeling was dit!", schrijft docente Aranka Grootendorst over de lekkernij.

Challenge

Ook was er een challenge in de school opgezet. In de groepen 1 tot en met 4 mochten de leerlingen zo leuk mogelijk verkleed naar school. Bij de groepen 5 tot en met 8 was de challenge: "Wie heeft de gekste haren". Er waren veel mooie creaties gemaakt, van cupcakes in het haar, tot een vogelkooi en een palmboom. Als afsluiting van de dag ontvingen alle kinderen een volgens leerkracht Aranka gave oorkonde voor deelname aan de Koningsspelen op de Immanuelschool.

https://www.immanuelschool.nl/

Bart van der Spek
Content coördinator extern
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden