<p>Vorig jaar was het een jubileumjaar voor De Zonnebloem.</p>

Vorig jaar was het een jubileumjaar voor De Zonnebloem.

(Foto: archief)

Zonnebloemloten 2021 kunnen worden gekocht

  Nieuwsflits

Normaal gesproken gaan de vrijwilligers van de Zonnebloem bij de mensen langs om de loten te verkopen. Door het coronavirus kan dat helaas niet. De afdeling Boskoop heeft daarom dit jaar een online lotenverkooppagina aangemaakt, waar u digitaal loten kunt kopen en via Ideal kunt betalen. Dit kan via de link: https://www.zonnebloem.nl/loten/p/de-zonnebloem-afdeling-boskoop .

Boskoop- De loten kosten twee euro per stuk, waarvan €1.50 direct naar de afdeling Boskoop gaat. Met de opbrengst houdt de Zonnebloem activiteiten voor mensen met een lichamelijke beperking.

Ook op de website van de Zonnebloem afdeling Boskoop, www.zonnebloem.nl/boskoop, onder kopje Nieuws, staat de link. Als U die aanklikt, wijst het zich vanzelf.

Met de opbrengst van de loterij kunnen ze voor de gasten een gezellige middag of een dagje uit financieren zoals een dagje naar het strand, tuincentrum of gewoon gezellig een middag winkelen, of een themamiddag in de Plataan.

De trekking van de loterij is op 8 november. Bij het digitaal kopen van de loten, krijgt u een e-mail waarin vermeld wordt of u een prijs hebt.

Marit Nikerk
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden