<p>Een bekroonde Boskoopse tuin. De organisatie hoopt op meerdere tuinen.&nbsp;</p>

Een bekroonde Boskoopse tuin. De organisatie hoopt op meerdere tuinen. 

(Foto: Herman Schoemaker)

Mooi Boskoop keurt alle tuinen in het dorp

  Nieuwsflits

Het is weer volop lente en dat betekent dat de commissie Mooi Boskoop er weer op uit trekt om alle tuinen in Boskoop te gaan keuren. Met de opmerking dat het gaat om de tuinen die vanaf de openbare weg te zien zijn. Dat meldt Dick Nieuwesteeg, voorzitter commissie Mooi Boskoop.

Boskoop- Vorig jaar moesten de keurmeesters helaas verstek laten gaan in verband met corona. Dat was de eerste keer in het 60-jarig bestaan dat het keuren niet door kon gaan. Dit jaar zijn echter bijna alle keurmeesters in mei gevaccineerd of hebben in ieder geval hun eerste prik gehad. Daarom is unaniem besloten om er dit jaar weer tegenaan te gaan.

Popelen

De keurmeesters staan allen te popelen en hebben er weer heel veel zin in. De tuinen worden zowel in het voorjaar als in zomer en najaar aan een inspectie onderworpen. Hier zijn een volgens de organisatie prachtige oorkonde en leuke prijzen aan verbonden, die in de eindavond in november op feestelijke wijze uitgereikt gaan worden. Mooi Boskoop stelt zich ten doel om op deze wijze onze mooie gemeente nog weer een beetje mooier te doen zijn.

Bart van der Spek
Content coördinator extern
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden