Petra begint zaak tijdens lockdown


<p>In december is Petra Verschoor haar bedrijf Petra Verschoor Freelance Project Assistent begonnen. Foto: aangeleverd</p>

In december is Petra Verschoor haar bedrijf Petra Verschoor Freelance Project Assistent begonnen. Foto: aangeleverd

(Foto: Petra Verschoor)

Petra begint zaak tijdens lockdown

  Nieuwsflits

Wanneer je contract niet wordt verlengd tijdens de coronatijd, dekt het woord vervelend de lading niet. Petra Verschoor (53) uit Benthuizen overkwam het, maar zit niet bij de pakken neer. In december is ze haar bedrijf Petra Verschoor Freelance Project Assistent begonnen. Ze steunt ondernemers met allerlei administratieve en creatieve bezigheden. “Ik heb jarenlange ervaring en ben breed inzetbaar.”

Bart van der Spek

Benthuizen- Petra weet als geen ander hoe het is om in loondienst te werken. Ze was in totaal bij verschillende bedrijven meer dan 30 jaar aan de slag. Vanuit die ervaring weet ze waar werkgevers volgens haar kansen laten liggen en waar zij kan bijspringen. “Werkgevers zijn erg star: er zijn veel vaste patronen die niet per se altijd even goed zijn. Een extern iemand kan met een frisse blik naar zaken kijken binnen een bedrijf”, vertelt ze. “Administratie en service management is mijn zakelijke achtergrond. Ik ondersteun graag, ben iemand die aanpakt: een doener. Ik kan helpen bij allerlei klussen die blijven liggen, bijvoorbeeld vanwege tijdgebrek. Zo kan ik het debiteurenbeheer op mij nemen, notuleren en de notulen uitwerken. Dat laatste gebeurt lang niet altijd. Verder is het regelen van de kerstpakketten en verjaardagen iets wat ik goed kan. Ik steun ondernemers dus administratief en creatief.”

Al op jonge leeftijd was de kersverse ondernemer een echte regelaar. “Zaken regelen zat er al vroeg in. Als kind regelde ik altijd al de feestjes binnen het gezin: de hapjes, de versieringen, de uitnodigingen. Geweldig vond ik dat!”

Petra heeft op dit moment al een opdracht in de wacht gesleept bij een firma in Woerden. Omdat ze net is begonnen, heeft de ondernemer nog een kleine baan in loondienst ernaast, maar wanneer het voorspoedig gaat, hoopt ze volledig van haar eigen bedrijf te kunnen leven. “Ik heb thuis een eigen kantoor en virtueel is veel mogelijk. Er staat twee jaar voor om op de kaart te staan. Ik ben nu bezig met naamsbekendheid te maken. Dat doe ik via mijn netwerk, mond-tot-mondreclame en sociale media.”

Hoe kunt u Petra inhuren?

U kunt al met uw werkzaamheden bij Petra terecht vanaf twee uur per maand. De samenwerking kan volledig ‘op maat’ worden gemaakt. “Het geeft een goed gevoel als ik een regelmatig terugkerende klus kan oppakken om iemand te ontlasten zodat die zich kan focussen op andere belangrijke taken”, vertelt ze daarover. Contact opnemen kan via info@petraverschoor.nl, 06-38402645 en de website.

https://petraverschoor.nl/

“Zaken regelen zat er al vroeg in”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden