Ga je mee op Safari Lokali tijdens de lockdown?


<p>Door een Safari Lokali poster voor je raam te hangen kunnen kinderen bij jouw huis 1 van de 21 afbeeldingen van BIG 7 vinden. Foto: Hans Knetsch &nbsp;</p>

Door een Safari Lokali poster voor je raam te hangen kunnen kinderen bij jouw huis 1 van de 21 afbeeldingen van BIG 7 vinden. Foto: Hans Knetsch  

Ga je mee op Safari Lokali tijdens de lockdown?

  Nieuwsflits

Als we iets hebben geleerd van de eerste lockdown, dan is het wel het belang om contact te blijven houden met elkaar. Iets wat helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Voor ouders met (kleine) kinderen is hier wat op verzonnen met Safari Lokali: een speurtocht in de buurt met als beloning het zien van de BIG 7.

Waddinxveen- Deze zeven jungledieren bieden 21 kleurplaten en 42 simpele beweegactiviteiten voor thuis. Door een Safari Lokali poster voor je raam te hangen kunnen kinderen bij jouw huis 1 van de 21 afbeeldingen van BIG 7 vinden. Ouders lopen een rondje door de buurt op zoek naar zo'n mooie Safari Lokali poster achter het raam. Gevonden? Scan dan de QR-code en ontdek welk dier met bijpassende kleurplaat daar verstopt zit. Op elke kleurplaat vind je twee extra QR-codes naar beweegactiviteiten die horen bij het dier op de kleurplaat. Iedereen wint, drie keer zelfs.

Wil je meedoen met Safari Lokali en ben je lid van Monkey Moves, dan krijg je de poster gewoon in de bus. Geen lid, maar wil je wel meedoen? Dan kun je via www.safarilokali.nl een printvriendelijke poster downloaden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden