Kennis maken met het christelijk geloof


<p>In Boskoop begint binnenkort een cursus over het christendom. Foto uit archief ter illustratie</p>

In Boskoop begint binnenkort een cursus over het christendom. Foto uit archief ter illustratie

Kennis maken met het christelijk geloof

  Nieuwsflits

In Boskoop begint op 27 januari een Alpha cursus. Dat is een kennismaking met het christelijk geloof. Voor iedereen die geïnteresseerd is; of diegene nu wel, niet of een beetje gelooft.

Boskoop- Tijdens deze cursus wordt gezocht naar antwoorden op vragen als ‘Waarom ben ik hier?’, ‘Wat kan ik met mijn leven?’ en ‘Wat is het ware geluk?’. Juist in deze tijd is het waardevol om met elkaar in gesprek te gaan en samen antwoorden te vinden. Miljoenen mensen wereldwijd hebben deze cursus al gevolgd en mooie gesprekken gevoerd, antwoorden gevonden én nieuwe kennissen opgedaan (en zelfs nieuwe vrienden gemaakt).

De cursus bestaat uit 11 avonden en één weekend. Iedere avond start met een gezellig samenzijn onder het genot van een warme maaltijd. Vanwege de huidige corona-situatie wordt zowel een ‘live' versie als een online versie voorbereid. Elke avond heeft een thema, bijvoorbeeld ‘Is er meer?', ‘Wie is Jezus?' en ‘Hoe kun je geloven?'. Na de video wordt er in kleine groepen doorgepraat over het thema. Er is ruimte voor discussie en het beantwoorden van vragen. Alle inbreng is welkom. Meer info:

www.ikgeloofinboskoop.nl/alpha

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden