HEMA Waddinxveen en HEMA Boskoop krijgen nieuwe eigenaar


<p>Marc den Hartog wordt vanaf1 februari de nieuwe eigenaar van de HEMA filialen in Waddinxveen en Boskoop. Foto: Henk de Bas</p>

Marc den Hartog wordt vanaf1 februari de nieuwe eigenaar van de HEMA filialen in Waddinxveen en Boskoop. Foto: Henk de Bas

HEMA Waddinxveen en HEMA Boskoop krijgen nieuwe eigenaar

  Nieuwsflits

Marc den Hartog wordt vanaf1 februari de nieuwe eigenaar van de HEMA filialen in Boskoop en Waddinxveen. Den Hartog is al eigenaar van de filialen in Rotterdam-Hillegersberg en Rotterdam-Schiebroek.

Boskoop/Waddinxveen- Met de aankoop van Boskoop en Waddinxveen verwacht hij nog klantgerichter te kunnen werken en nog efficiënter zijn winkels aan te kunnen sturen.

"Toen ik bij de opening van het HEMA filiaal op het Gouweplein die winkel voor het eerst zag had ik al direct het idee om mijn contacten met eigenaar Henk de Bas goed aan te halen. En nadat ik later ook eens in Boskoop was gaan kijken was het voor mij duidelijk, als deze winkels ooit te kopen komen, dan wil ik een overname kandidaat zijn", aldus Den Hartog, die al een hele carrière binnen de HEMA-organisatie achter de rug heeft.

Voor Henk de Bas was het verrassend dat, toen hij kenbaar had gemaakt er serieus over te willen nadenken zijn zaken te verkopen, er meerdere kandidaten bleken te zijn die zeer geïnteresseerd waren. En dat in het jaar van corona en de onrustige tijd rondom HEMA organisatie.

"Het feit dat onze zoon en dochter geen interesse bleken te hebben om onze zaken op termijn over te nemen bracht alles in een stroomversnelling", vertelt De Bas.

Verder is hij bestuurlijk altijd erg actief geweest, dus tijd om zich te gaan vervelen zal er niet zijn. Op dit moment is hij landelijk voorzitter van VAB-DGN retail, een franchise vereniging met ruim 225 aangesloten Hubo bouwmarkten en d.h.z winkels, secretaris van het OPW (Ondernemersplatform Waddinxveen), voorzitter van de OGV (Ondernemersvereniging Gouweplein) en gevraagd voor het bestuur van het HGW (Historisch Genootschap Waddinxveen).

"Dat bestuurswerk is mooi, daar ga ik binnenkort ook met veel energie mee aan de slag. Op dit moment vraagt de overdracht alle aandacht. Al is het erg jammer dat onze winkels op dit moment, om een begrijpelijke reden, gesloten is. Dus gedag zeggen tegen de klanten die ik in al die jaren heb mogen ontmoeten is er helaas niet bij. En een feestje voor onze medewerkers waar je na zoveel jaren trouwe dienst toch afscheid van gaat nemen mag nu niet. Maar met de komst van een ervaren ondernemer als Marc Den Hartog heb ik er alle vertrouwen in dat ons huidige team, dat in dezelfde samenstelling zal verder gaan, onze klanten zeker dezelfde ouderwetse service kan bieden. De bedrijfsleiding van Boskoop blijft in handen van Gerrie Nicolai. Dus voor de klanten zal er nauwelijks iets te merken zijn."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden