Oliebollentoernooi bij Floreant groot succes


<p>Ruim 130 kinderen hebben woensdag 30 december met veel plezier meegedaan aan het jaarlijks terugkerende oliebollentoernooi bij Floreant. Foto: PR</p>

Ruim 130 kinderen hebben woensdag 30 december met veel plezier meegedaan aan het jaarlijks terugkerende oliebollentoernooi bij Floreant. Foto: PR

Oliebollentoernooi bij Floreant groot succes

  Nieuwsflits

Ruim 130 kinderen hebben woensdag 30 december met veel plezier meegedaan aan het jaarlijks terugkerende oliebollentoernooi bij Floreant. "Een mooie opkomst voor een sportieve afsluiting van het jaar!"

Boskoop- Teams streden tegen elkaar met inspirerende teamnamen, waaronder “de poedersuikers, “de oliebollen”, “de voetzoekers” en “de gillende keukenmeiden”. Dit zorgde voor een gezellige oudejaarssfeer. Natuurlijk mochten de oliebollen van opa Cees Wognum (83) daarbij niet ontbreken. Maar liefst 900 zijn er door de kinderen en de begeleiding opgegeten. De rest van de oliebollen, zo’n 1100 stuks, zijn verkocht om het 75-jarig jubileum van Floreant te bekostigen.

,,De oliebollen van Opa Cees zijn legendarisch”, laat voorzitter Patrick Rijnbeek van Floreant weten. ,,Ook dit jaar staat hij weer aan het hoofd van de oliebollenbrigade.”

Rijnbeek roemt de sfeer bij Floreant. Eerder vertelde hij aan deze krant daarover. "De club is momenteel mooi stabiel, echt een familieclub. We hebben veel vrijwilligers, veel bereidheid om mee te helpen. Iedereen is welkom en iedereen doet mee. In mijn functie heb ik de mensen echt leren kennen. Veel mensen spreken me aan. En zo wil ik het ook.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden