Corona dwarsboomt kalender Paktijd


<p>De eeuwigdurende kalender van de Historische Vereniging en de voorkant van de nieuwe Pakttijd. Foto: Karin Pellekooren </p>

De eeuwigdurende kalender van de Historische Vereniging en de voorkant van de nieuwe Pakttijd. Foto: Karin Pellekooren

Corona dwarsboomt kalender Paktijd

  Nieuwsflits

De maatregelen in de coronacrisis rijden de verkoop van de verjaardagskalender van de Historische Vereniging Boskoop (HVB) in de wielen. Daarom is voor een andere ‘verkooproute’ gekozen.

Boskoop- Vorige week werd bekend dat de HVB deze maand een ‘eeuwigdurende kalender’ presenteerde. De leden kregen deze samen met het decembernummer thuisbezorgd. Voor alle andere Boskopers was een aantal bezorgpunten geselecteerd. Deze zijn echter de dag na de bekendmaking gesloten in verband met de coronacrisis.

Daarom heeft de historische vereniging besloten de kalender met het decembernummer thuis te bezorgen. Mensen die interesse hebben in dit pakketje (samen 10 euro) kunnen een mailtje sturen naar secretaris@hvboskoop.nl. De secretaris regelt vervolgens de bezorging en betaling.

De HVB heeft voor de kalender geput uit het eigen archief. In de kalender onder meer oude foto’s van de Hefbrug, het raadhuis, de watertoren, betaalweek, schaatsen op de Gouwe en het oude zwembad. Ook is er een artikel over huisarts dr. Hamburger tijdens de oorlogsjaren: een aangrijpend verhaal.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden