Voordeeltuin Boskoop blijft langer open tot de kerstdagen


<p>Begin dit jaar heeft de niet-overdekte tuinwinkel een transformatie doorgaan. Foto: PR</p>

Begin dit jaar heeft de niet-overdekte tuinwinkel een transformatie doorgaan. Foto: PR

Voordeeltuin Boskoop blijft langer open tot de kerstdagen

  Nieuwsflits

Voor het eerst blijft Voordeeltuin Boskoop open tot de kerst. De aanloop naar de winkel is naar eigen zeggen enorm toegenomen en de vraag naar bomen en planten blijven groot in de maanden november en december. Mede door de veranderende temperaturen en het veelal uitblijven van lange achtereen durende vorstperiodes zijn deze maanden uitermate geschikt voor aanplant van bomen en planten. Dit jaar gaat de Voordeeltuin dan ook een maand extra langer open met drie dagen en zelfs een koopavond.

Boskoop- De Voordeeltuin heeft een flinke variatie aan fruitbomen, leibomen, hagen, olijfbomen en vaste planten. Speciaal voor de winterperiode zijn er volgens het tuincentrum prachtige items ingekocht. Denkend aan ligusters op stam of noestige olijfbomen. Echte eyecatchers voor bij de entree van een woning. Begin dit jaar heeft de niet-overdekte tuinwinkel een transformatie doorgaan. "We hebben behoorlijk opgehoogd, nieuwe drainage aangelegd en de schaduwhal heeft een betere positie gekregen", vertelt Ria de Jong van het tuincentrum. "De paden zijn verbreed, winkelwagens zijn aangekocht en een mooie kassa-ruimte is er gebouwd. Vele nieuwe klanten in het Groene Hart en daarbuiten weten de Voordeeltuin in Boskoop nu beter te vinden"

De Jong vervolgt: "We krijgen zelfs klanten uit Noord-Holland die zo blij zijn met ons als adres voor bomen en planten. Ook hebben we door de verkoop van grote bomen dit jaar veel meer aan huis geleverd. Zo komen we soms op echt schitterende plekken waar onze bomen en planten dan komen te staan. Daar wordt je gewoon blij van. Dit jaar verkopen we voor het eerst Nordmann kerstbomen van 80 - 125 centimeter groot!"

"Overigens worden we ook heel gelukkig van onze klanten woonachtig in appartementen aan bijvoorbeeld de overkant. Komen ze even gezellig een plant als cadeau te halen of iets leuks voor zichzelf. Dat is waar het bij ons om gaat. Plezier tijdens het winkelen op onze tuinwinkel en met mooie bomen & planten weer huiswaarts", aldus De Jong.

De openingstijden van 1 december tot Kerstmis zijn:

Van 1 tot 23 december

Donderdag 10.00-14.00 uur

Vrijdag 10.00-14.00 uur & 19.00-21.00 uur

Zaterdag 10.00-14.00 uur

Van 24 december tot 28 februari sluit de Voordeeltuin om per 1 maart weer met de volledige openingstijden de klanten welkom te heten in 2021.

Voordeeltuin Boskoop is gevestigd aan de Den Ham 22 in Boskoop.

Bart van der Spek
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden