<p>T.V. Boskoop heeft 5 mille gekregen van de VriendenLoteriij. Foto uit archief van van Marc Brand</p>

T.V. Boskoop heeft 5 mille gekregen van de VriendenLoteriij. Foto uit archief van van Marc Brand

VriendenLoterij steunt T.V. Boskoop met 5.000 euro

  Nieuwsflits

Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor Tennisvereniging Boskoop. De vereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de loterij. T.V. Boskoop gebruikt het geld om scholieren van middelbare scholen in beweging te brengen.

Boskoop- Dennis Baans van T.V. Boskoop: “Bewegen is belangrijk, helemaal in deze tijd! Daarom willen we jongeren in Boskoop een sportpas geven waarmee ze één maand gratis lid kunnen worden bij een sportvereniging in de buurt, We bedachten dit initiatief samen met twee middelbare scholen en andere sportverenigingen uit Boskoop.”

Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Tot en met 31 december 2020 benoemt de loterij 100 clubs, verenigingen en stichtingen tot ‘Clubs van de Week'. Zij krijgen een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Clubs kunnen zich nog tot en met 30 november aanmelden via

www.clubsvandeweek.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden