<p>Saskia de Laat, vooral bekend onder de naam &lsquo;Christmaholic&rsquo;, heeft onlangs een bezoek gebracht aan de kerstshow van Intratuin Zevenhuizen. Foto: PR</p>

Saskia de Laat, vooral bekend onder de naam ‘Christmaholic’, heeft onlangs een bezoek gebracht aan de kerstshow van Intratuin Zevenhuizen. Foto: PR

(Foto: )

Christmaholic bezocht de kerstshow van Intratuin

  Nieuwsflits

Saskia de Laat, vooral bekend onder de naam ‘Christmaholic’, heeft onlangs een bezoek gebracht aan de kerstshow van Intratuin Zevenhuizen. Saskia is eigenaar van de grootste kerstblog van Nederland en België en deelt op haar website vooral veel kerstinspiratie, versiertips, knutselprojecten, kerstrecepten, winterse uitstapjes én geeft haar mening over de vele kerstshows die zij bezoekt.

Zevenhuizen- "Een magisch sprookje”, zo noemt Saskia de kerstshow van Intratuin Zevenhuizen. En ze verklapt zelfs al in haar intro, dat deze kerstshow absoluut aan haar favorietenlijstje is toegevoegd. En dat wil wat zeggen, want Saskia bezoekt maar liefst tientallen kerstshows per jaar.

Het meest bijzondere aan de kerstshow vond ze toch wel de roltrap en de zichtbare doorvertaling van het sprookjesthema van de entree. "Je start in een bevroren bos, met veel sneeuw en witte versieringen. Hoe verder je naar boven reist, hoe warmer de omgeving voelt. Langzaam maar zeker ontdooit de wereld om je heen en komen de dansende sprookjesfiguren tot leven!”

Bent u op zoek naar meer kerstinspiratie? Neem dan een kijkje op haar website:

www.christmaholic.nl/2020/10/27/intratuin-zevenhuizen-kerstshow.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden