<p>Livia is de vlogmaster 2020. Haar ouders zijn ook superblij voor haar. Foto: Morvenna Goudkade</p>

Livia is de vlogmaster 2020. Haar ouders zijn ook superblij voor haar. Foto: Morvenna Goudkade

Livia (8) wint vlogwedstrijd

  Nieuwsflits

Ze kon haar ogen niet geloven toen ze opeens een videoboodschap kreeg van de beroemde vlogster MeisjeDjamila. De achtjarige Livia Eijs uit Boskoop was helemaal beduusd, toen de YouTube-ster haar gisteren vertelde dat ze eerste was geworden bij de vlogwedstrijd van Vlogmasters. Er vloeiden traantjes van blijdschap.

Morvenna Goudkade

BOSKOOP- Livia deed voor het eerst mee met een vlogcompetitie. Sinds een jaar heeft de jonge Boskoopse haar eigen YouTube-kanaal. Haar inzending, waarin Livia het met een pompoen aan de stok heeft, maar er uiteindelijk een prachtige creatie van maakt, gooide hoge ogen. Livia kreeg veel views, maar ook het beste jurycommentaar.

Thuis in Boskoop is de jonge vlogster ‘heel erg blij’. Niet alleen met de titel ‘vlogmaster 2020’. “Livia mag samen met MeisjeDjamila een vlog opnemen”, vertelt mama Yvette Eijs. “Djamila zei tegen haar: je mag me alles vragen, maar je bent al heel erg goed. Zo leuk.”

Papa Perry is trots op zijn kleine meid. Hij helpt zijn dochter op weg bij het vloggen en ziet dat ze al veel geleerd heeft.

Livia vond de afgelopen week erg spannend, vertelt ze. “Ik hoopte heel erg dat ik zou winnen.” Ze stond al in de top-3 en daarom werd er vrijdag een promotiefilmpje opgenomen bij haar thuis. ‘’En toen zei MeisjeDjamila dat ik gewonnen had!”

Bart van der Spek
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden