<p>Foto ter illustratie. Luuk Speijer in actie namens Floreant.</p>

Foto ter illustratie. Luuk Speijer in actie namens Floreant.

Floreant lijdt pijnlijke nederlaag tegen SPV'81

  Nieuwsflits

Floreant, koploper is de vierde klasse C, heeft in eigen huis verrassend en op dramatische wijze van SPV’81 uit Polsbroek verloren. SPV’81 had tot nu toe slechts één puntje weten te vergaren.

Boskoop- Terwijl de regen met bakken uit de hemel viel, leek aanvankelijk niets erop te wijzen dat Floreant het onderspit zou delven. De Boskopers waren in de eerste helft continu op de helft van SPV te vinden, maar zagen diverse schoten rakelings langs de doelpaal gaan.

Na 5 minuten in de tweede helft bracht Thomas Spelt SPV volledig onverwacht op voorsprong. De club liep vervolgens uit naar 0-3, nadat Floreant na de 0-2 alles of niets speelde.

Pas laat in de wedstrijd toonden de Boskopers wat veerkracht. Na een hoekschop (Floreant mocht er in totaal 14 nemen en SPV 2) wist Thijs van der Loo de bal via een verdediger het doel in te werken en diep in blessuretijd bracht Tristan van Eeden de eindstand op 2-3.

Door het pijnlijke verlies duikelt Floreant op de ranglijst naar een vierde plaats. Als er gevoetbald mag worden, speelt de club op zaterdag zijn volgende competitiewedstrijd uit tegen het Zoetermeerse Oosterheem.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden