<p>De Zonnebloem afdeling Boskoop bestaat dit jaar 40 jaar. Foto: Lisette Hagen</p>

De Zonnebloem afdeling Boskoop bestaat dit jaar 40 jaar. Foto: Lisette Hagen

Jubileumjaar voor de Zonnebloem Boskoop

  Nieuwsflits

De Zonnebloem afdeling Boskoop bestaat dit jaar 40 jaar. Het jubileumjaar staat in het teken van vele feestelijke activiteiten voor de gasten, met als hoogtepunt een groots jubileumfeest voor alle gasten en vrijwilligers. Echter kwam in maart het coronavirus ook in Nederland en helaas zijn alle activiteiten geannuleerd tot in elk geval het einde van het jaar.

Boskoop- Vele gasten zijn eenzaam, missen de sociale contacten. Gelukkig zijn de vrijwilligers van de afdeling Boskoop creatief, een extra belletje en de afgelopen maanden hebben ook diverse presentjes kunnen maken die we bij de gasten konden brengen. Afgelopen week hebben de vrijwilligers een herfsttasje rondgebracht bij alle alle gasten van de Zonnebloem. Met hierin thee, Boskoops tuintje en chocola. De gasten geven zowel mondeling of via een brief blijk van enorme waardering dat ze niet worden vergeten.

Een aantal vrijwilligers is de afgelopen periode weer begonnen met bezoekwerk, dit alleen als beide partijen dit goed vinden, en volgens de richtlijnen/regels van RIVM. De afdeling is in bezit van beschermende attributen zoals mondkapjes.

www.zonnebloem.nl/boskoop

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden