<p>Hopelijk wordt dit oude vertrouwde beeld weer normaal. Foto: Mariella Vervoort&nbsp;</p>

Hopelijk wordt dit oude vertrouwde beeld weer normaal. Foto: Mariella Vervoort 

(Foto: )

Carnaval in Boskoop afgelast vanwege corona

  Nieuwsflits

Carnavalsvereniging De Krooshappers heeft bekend gemaakt dat carnaval 2020-2021 niet door gaat vanwege corona. De Krooshappers balen er ontzettend van, maar helaas hebben ze deze vervelende knoop moeten doorhakken. In plaats daarvan is de vereniging van plan een activiteit op touw te zetten die coronaproof is. Wanneer, is nog niet bekend en is afhankelijk van de ontwikkelingen.

Boskoop- "Uiteraard gaan we niet bij de pakken neerzitten en zijn we heel hard aan het denken wat er misschien wel mogelijk is", vertelt Mariella Vervoort van de organisatie. "We gaan vaak iets van ons laten horen en kunnen nu het eerste nieuws al naar voren brengen: je kan dit jaar gewoon lid worden. Het lidmaatschap gaat dit jaar €11,11 kosten (€1,11 voor jeugdleden) en hiermee blijf je een echte Krooshapper. Je bent er als eerste bij als we een coronaproof activiteit kunnen organiseren én je stelt je lidmaatschap voor het volgende seizoen veilig."

Was u vorig jaar lid? Dan krijgt u dit jaar twee weken eerder de kans om dat felbegeerde lidmaatschap veilig te stellen. De vereniging houdt u hierover op de hoogte.

"Het is net zoals de polonaise; die gaat ook niet altijd de kant op die jij zou willen."

Bart van der Spek
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden