<p>&Eacute;den beleefde zaterdag een bijzondere Opkikkerdag. Foto: Stichting Opkikker Instagram</p>

Éden beleefde zaterdag een bijzondere Opkikkerdag. Foto: Stichting Opkikker Instagram

Éden beleefde een bijzondere Opkikkerdag

  Nieuwsflits

Zaterdag was voor Éden, zijn zus Féline (8) en hun ouders uit Bodegraven een heel speciale dag. Zij kregen namelijk hun eigen Opkikkerdag. De ene na de andere verrassing stond deze dag op ze te wachten met als doel dat alle gezinsleden hun zorgen even konden vergeten. Jake is namelijk ziek, wat veel impact heeft op het hele gezin.

Bodegraven- Tijdens de Opkikkerdag zijn Éden, Féline en hun ouders in het zonnetje gezet. De gezinsleden werden opgeleid tot brandweerlieden en schoten de brandweer snel te hulp: Tijd om het brandje te blussen. Toen het vuur was gedoofd, mocht het gezin stralen tijdens hun eigen fotoshoot. Ze zijn op de foto gezet door een echte professionele fotograaf. Ook de rest van de dag stonden er allerlei leuke verrassingen op het programma.

Al sinds 1995 zijn er Opkikkerdagen voor gezinnen met een ziek kind. Helikoptervluchten, boeven vangen met de politie of omgetoverd worden tot echte prinses: niets is tijdens deze dagen te gek! Als je te horen krijgt dat je kind een chronische ziekte heeft, dan heeft dat impact op je héle gezin. In deze periode is ieder lichtpuntje natuurlijk ontzettend belangrijk.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden