<p>Voetbalclub BSC&rsquo;68 krijgt steun van de Rabobank. U bepaalt hoe veel. Foto: PR</p>

Voetbalclub BSC’68 krijgt steun van de Rabobank. U bepaalt hoe veel. Foto: PR

(Foto: )

Voetbalclub BSC’68 krijgt steun van de Rabobank

  Nieuwsflits

Rabobank Regio Den Haag investeert met Rabo ClubSupport in lokale clubs en verenigingen. Als coöperatie geeft Rabobank jaarlijks een deel van de winst terug aan de maatschappij. De leden van de bank hebben inspraak op de verdeling van dat deel. Voetbalvereniging BSC'68 is een van de drie verenigingen die steun krijgen, maar de exacte verdeling wordt nog bepaald.

Benthuizen- BSC'68 speelt een actieve rol voor de lokale maatschappij, zo beoordeelt ook de Rabobank. Daarom geeft de bank graag financiële steun. De andere twee verenigingen zijn Scouting Hubertus-Brandaan uit Voorburg en SEV uit Leidschendam. Klanten en leden van de bank vanaf 12 jaar bepalen welke verenigingen een bijdrage krijgen.

BSC’68 uit Benthuizen spaart voor de activiteiten tijdens het Jeugdkamp Voetbal. Stemmen kan in de stemperiode tussen maandag 5 en zondag 25 oktober 2020. Klanten en leden van de bank kunnen via de website of de app van de Rabobank vijf stemmen uitbrengen, waarbij u maximaal twee stemmen per club kunt uitbrengen. Uw stem maakt echt een groot verschil.

www.bsc68.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden