<p>Ilse en haar dochters Roos (13) en Lotte (10) werden onlangs in het zonnetje gezet. Foto: Stichting Bliss Shine For Cancer</p>

Ilse en haar dochters Roos (13) en Lotte (10) werden onlangs in het zonnetje gezet. Foto: Stichting Bliss Shine For Cancer

(Foto: )

Waddixveens gezin in zonnetje gezet in een moeilijke tijd

  Nieuwsflits

Stichting Bliss Shine For Cancer heeft dinsdag 15 september 2020 een wensdag voor een door kanker getroffen gezin gehouden. Ilse met haar dochters Roos (13) en Lotte (10) uit Waddinxveen werden verrast met de Special Day. De dames waren een beetje zenuwachtig. Want: wat zou er allemaal gaan gebeuren?

Stichting Bliss Shine For Cancer heeft dinsdag 15 september 2020 een wensdag voor een door kanker getroffen gezin gehouden. Ilse met haar dochters Roos (13) en Lotte (10) uit Waddinxveen werden verrast met de Special Day. De dames waren een beetje zenuwachtig. Want: wat zou er allemaal gaan gebeuren?

Waddinxveen- Om 08.00 uur staan chauffeur Ed Klasen van BMW Ekris voor de deur met een enorm deftige wagen. Samen met de vader van de meisjes vertrekt het gezelschap naar Noordwijkerhout waar het bedrijf Creative Cosmetics is gevestigd. Als verrassing staan opa en oma er ook. Ilse en Lotte worden heerlijk vertroeteld en prachtig opgemaakt en hun haren worden mooi gemaakt. Roos had de dag ervoor haar haar gedoneerd aan HaarWensen en was helemaal blij met haar nieuwe korte koppie.

Met deze prachtige dames gaat de reis verder naar Manege ’t Langeveld in Noordwijk. Daar is het een hartelijk weerzien met Femke Noorlander van de manege. Ilse kent haar als van jongs af aan toen zij nog met haar ouders altijd op de naastgelegen camping stond. De paarden worden gezadeld en daar gaan ze. Heerlijk naar het bos en de zandvlakte. Wat brengt dit bij Ilse veel herinneringen boven: ze geniet.

Bij terugkomst bij de manege staat er een heerlijke lunch klaar verzorgd door Como & Co uit Noordwijk. Lekker ongedwongen en iedereen voelt zich op zijn gemak. Ilse last een pauze in en gaat met haar vader even naar huis terug om te rusten. Ondertussen gaan de meiden met hun vader en oma naar de volgende activiteit: een workshop graffiti spuiten bij Femke Kock Graffiti in Alphen. Fotografe Mariëlle voegt zich bij het gezelschap en maakt prachtige foto’s in de tuin van het atelier. Ilse heeft zich ondertussen met hernieuwde energie weer bij het gezelschap aangesloten en ze geniet. Waardevolle herinneringen worden gemaakt. Met twee prachtige kunstwerken rijker, vertrekken ze naar Rajabo in Alphen a/d Rijn.

Wat een verrassing dat hier vriendinnen zijn. Deze vriendinnen zijn een steun en toeverlaat voor Ilse en haar dochters in deze moeilijke tijd. Heerlijk om samen met hen dit stukje van deze dag mee te beleven. Er wordt heerlijk pizza gegeten in de tuin van Tamara en haar man Ray. En laat Ray nou ook nog prachtig kunnen zingen! Samen met zijn band worden er prachtige nummers van Pink! gezongen. Uit de nummers van Pink! wordt veel steun gehaald. Natuurlijk mag ook Alles is liefde en Mag ik dan bij jou niet ontbreken.

"Wat een ervaring. Het klopte allemaal", aldus Ilse.

Bart van der Spek
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden