<p>Zaterdag is er weer een kledinginzameling van SOEB. De kleding wordt hier opgeslagen. Foto: Gert Jan Jonkers</p>

Zaterdag is er weer een kledinginzameling van SOEB. De kleding wordt hier opgeslagen. Foto: Gert Jan Jonkers

(Foto: Gert Jan Jonkers)

SOEB houdt kledinginzameling

  Nieuwsflits

SOEB houdt op zaterdag een kledinginzameling bij De Loods achter de Zijdekerk. Achter de zijdekerk kan de kleding worden gebracht van 09.00 tot 12.30 uur. U kunt daar dan terecht om naast kleding andere bruikbare spullen in te leveren voor het goede doel.

Boskoop- De organisatie ontvangt graag schone en hele kleding, lakens, slopen, dekens, handdoeken, theedoeken en gordijnen. Ook kleine meubelen, bedden, matrassen en speelgoed kunnen ze goed gebruiken. Daarnaast zijn ze voor hun project “Thuisverpleging” heel blij met medische en verpleegkundige artikelen, zoals overgebleven incontinentie- en verbandmaterialen, looprekken en po- en douchestoelen. De stichting vraagt u de spullen - schoon en heel - in gesloten plastic zakken of in dozen aan te leveren.

"Wij steunen de kerken in Osorhei, een dorp in Roemenië. Zij houden verkopingen. Met de opbrengst worden arme gezinnen en bejaarden geholpen", aldus SOEB.

Een ander gedeelte van de kleding en alle meubels en huisraad gaat naar Caritas, hun partnerorganisatie in Roemenië. Zij exploiteren een kringloopwinkel in de stad Oradea die in een grote behoefte voorziet. Vier verpleeg- en verzorgingshuizen worden gerund.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden