Geen braderie, maar wel leuke activiteiten afgelopen weekend in Boskoop. Foto: Mike Verweij
Geen braderie, maar wel leuke activiteiten afgelopen weekend in Boskoop. Foto: Mike Verweij (Foto: )

Geen braderie, maar wafeltje onder de riem

  Nieuwsflits

De 44 ste Boskoopse Braderie zou afgelopen weekend hebben plaatsgehad. Vanwege de coronamaatregelen was die echter niet te realiseren. Om toch wat ruchtbaarheid aan te geven hadden de heren van het organisatiecomité bedacht om een ieder in plaats van `een hart `, een `wafeltje `onder de riem te steken in de vorm van een stroopwafel.

Boskoop- In het dorp trad tevens geheel belangeloos het muziekduo Refined op, liep de Boerenkapel de Baggerbeugels vrolijk toeterend door de straten en gaven de dames van Da Danza een aantal `flashmob `optredens, alles met inachtneming van de coronaregels. Deze optredens gaven toch wat fleur en kleur aan het weekend, dat anders bol had gestaan van de activiteiten. De volgende versie van de Boskoopse Braderie staat gepland voor 17 & 18 september 2021.

Vorig jaar

Vorig jaar waren er op het parcours diverse kermisattracties i.p.v. het autoplein. Het plein achter de AH is was beschikbaar voor een kleedjesmarkt van de kinderen. Op het podium stomd een keur van artiesten en verenigingen, waaronder Da Danza en Soofit. Ook was er een dj en stond de band S.O.U.L! op de planken.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden