Wim van Deventer (rechts) is voorzitter van Dorpsoverleg Boskoop. Foto ter illiutstratie uit archief.
Wim van Deventer (rechts) is voorzitter van Dorpsoverleg Boskoop. Foto ter illiutstratie uit archief.

Dorpsoverleg Boskoop maakt metamorfose

  Nieuwsflits

Het feit dat u al enige tijd niets van de Dorpsraad heeft vernomen, is niet het gevolg als zou het Dorpsraadbestuur al die tijd hebben stilgezeten. Integendeel. Maar door de coronacrisis liep het allemaal niet zo vlot. Veel dingen veranderen van tijd tot tijd. Andere zaken gaan voortaan ineens anders. "We hebben gezien hoe een klein coronavirus een hele samenleving op z’n kop kan zetten."

Boskoop- Ook de Dorpsraad Boskoop is veranderd. Er zijn nieuwe bestuursleden aangetreden en de naam is veranderd in Dorpsoverleg Boskoop.

Verder probeert het Dorpsoverleg Boskoop verbinding te leggen tussen de Boskoopse gemeenschap en het Alphense gemeentebestuur door bijvoorbeeld overleg en beraad te voeren met de gemeentelijke bestuurders en organen en het inventariseren, beoordelen en op gemeentelijk niveau bespreekbaar maken van voorstellen over gedachten en wensen die in de gemeenschap van Boskoop leven.

De Stichting Dorpsoverleg Boskoop streeft ernaar om de eigenheid van de woonkern Boskoop, als onderdeel van de gemeente Alphen aan den Rijn, te bewaken en zoveel mogelijk op te komen voor de belangen van de in de kern wonende burgerij. Contact via info@dorpsoverlegboskoop.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden