Floreant zondag en zaterdag voor aanvang van een wedstrijd begin dit jaar. Foto:Paul Miltenburg
Floreant zondag en zaterdag voor aanvang van een wedstrijd begin dit jaar. Foto:Paul Miltenburg (Foto: Paul Miltenburg)

BSC’68 en Floreant beide weer actief in 4C

BSC’68 en Floreant zijn net als vorig seizoen ingedeeld in de zaterdag vierde klasse C. Beide clubs maakten in het niet afgemaakte seizoen 2019/2020 tot de kandidaten voor promotie. Floreant voerde de ranglijst aan met twee punten voorsprong op Bergambacht, vier op Haastrecht en vijf op BSC’68.

Boskoop/Benthuizen- Deze vier clubs verloren allemaal slechts een keer. Klasse 4C bestaat verder uit Ammerstolse SV, ASW, Bergambacht, Cabauw, GSV, Gouderak, Haastrecht, Moerkapelle, Moordrecht, Oosterheem, SPV’81 en Stolwijk. WDS is er niet meer bij. ASW en Oosterheem uit Zoetermeer zijn nieuw. Deze klasse telt nu in tegenstelling tot het vorige weer gewoon veertien clubs. Floreant won in de recente jaargang de thuiswedstrijd tegen BSC’68 met 2-1.

De vierde klasse A telt ook een club uit ons verschijningsgebied. Het betreft Hazerswoudse Boys. Zij nemen het onder meer op tegen Kickers’69, Koudekerk, MMO, en Woubrugge. De overige clubs zijn FC Boshuizen, Football Factory, LSVV’70, Meerburg, Roodenburg, SJC, SJZ en Warmunda. Dat wordt vast een heel interessante competitie.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden