De jeugd tot en met 16 jaar bouwt er  tijdens de Jeugdvakantieweek normaal gesproken op los. Foto PR
De jeugd tot en met 16 jaar bouwt er tijdens de Jeugdvakantieweek normaal gesproken op los. Foto PR (Foto: )

De Jeugdvakantieweek gaat vrijwel zeker door

Door de coronamaatregelen zag het er lang naar uit dat er dit jaar geen Jeugdvakantieweek kon worden gehouden Na de recente versoepelingen ziet de organisatie toch mogelijkheden om diverse activiteiten op touw te zetten voor jeugd tot en met 16 jaar tijdens de laatste week van de zomervakantie in Hazerswoude-Dorp.

Hazerswoude-Dorp - "We wachten nog op groen licht van de gemeente, maar het ziet er naar uit dat de 47ste Jeugdvakantieweek toch door kan gaan", laat de organisatie weten.

"Het zal anders zijn dan we gewend zijn, en het programma zal wat beperkter zijn, maar we kunnen er vast een hele leuke week van maken. Wij hebben er al veel zin in en hopen jullie te mogen verwelkomen bij de activiteiten."

Meer informatie over de activiteiten volgt later en is in deze krant te lezen. Ook kunt u de website van de stichting in de gaten houden. Die luidt www.huttenbouw.com.

Tijdens de week staan dagelijks verschillende activiteiten op het programma, boordevol actie, creativiteit en plezier. De jeugd bouwt onder onder andere boomhutten. Vorig jaar had de 46ste editie plaats. Het thema was toen 'alle dagen feest.'

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden