De bieb krijgt een vestiging in het Het raadHuis. Foto: TenSheep
De bieb krijgt een vestiging in het Het raadHuis. Foto: TenSheep (Foto: TenSheep)

De Bieb in Boskoop gaat dicht vanwege verhuizing

De bibliotheek in Boskoop wordt gesloten vanwege de verhuizing. Bibliotheek Boskoop sluit op 14 augustus en verhuist naar Het raadHuis.

Boskoop - De verwachting is dat de nieuwe vestiging in de loop van september weer opent. De definitieve openingsdata en nieuwe openingstijden worden komende zomer op de website bekendgemaakt.

Leden kunnen vanaf 13 juli maar liefst dertig boeken tegelijk lenen in alle vestigingen van Bibliotheek Rijn en Venen en kunnen vanaf deze datum tevens op vertoon van de bibliotheekpas een voucher ophalen voor een gratis ijsje in de buurt.

Leden kunnen boeken extra lang lenen, de uitleentermijn is namelijk verlengd naar 17 oktober. Tot deze datum worden er geen boetes verrekend binnen alle tien de vestigingen van Bibliotheek Rijn en Venen.

Tijdens de sluitingsperiode kunnen leden terecht bij de andere geopende vestigingen van Bibliotheek Rijn en Venen en gebruik maken van het uitgebreide online aanbod. De bieb in Alphen aan den Rijn (Alphen Centrum) is een uitzondering, omdat die vestiging per 27 juli naar een andere locatie verhuist. De actuele openingstijden staan op www.bibliotheekrijnenvenen.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden