Stichting ZoBeRo stelt transport uit en sluit locatie in Benthuizen

Helaas zijn ook voor Stichting ZoBeRo de gevolgen van de Corona-crisis zichtbaar en voelbaar. De Stichting zamelt geld en goederen in voor arme inwoners en instellingen in Roemenië. Hun jaarlijkse transport in september 2020 kan vanwege de huidige situatie niet plaatsvinden. 

Benthuizen - Het was geen gemakkelijk besluit, laat de organisatie weten. Juist in deze tijd wil men de mensen daar steunen. Toch zijn de risico's van het coronavirus te groot. Voorlopig hoopt Stichting ZoBeRo een transport in het voorjaar van 2021 te kunnen organiseren, maar dit is nog van het e.e.a. afhankelijk. 

Ook de keet aan de Zegwaartseweg in Benthuizen, waar kleding ingezameld kon worden, is gesloten. De kleding mag vanaf heden gebracht worden in Moerkapelle aan de Bredeweg 6, op het voormalig terrein van Blonk. Dit kan iedere eerste zaterdag van de maand tot en met december, 's ochtends tussen 9.00 en 11.00 uur. Wanneer er teveel binnen komt, moet men in verband met de beperkte opslag, een stop inbrengen. Voor informatie kunt u mailen naar info@zobero.nl of bellen naar 0793412839.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden