Themawandeling "Het ontstaan van de kerken in Boskoop"

VVV Boskoop houdt een historische wandeling met als thema ''Het ontstaan van de kerken in Boskoop". Deze wandeling is op vrijdag 3 juli en op woensdag 22 juli, uiteraard onder begeleiding van onze ervaren gids. De start is bij het VVV kantoor, Overslag 14, om 13:30 uur.

De tocht duurt ongeveer duurt 2 tot 2½ uur en de kosten zijn 6,50 euro per persoon. Er kunnen maximaal 6 personen per wandeling mee, dus geef u snel op via info@vvvboskoop.nl. Telefonisch is helaas niet mogelijk aangezien het kantoor momenteel nog is gesloten. De uiterste inschrijfdatum voor de wandeling van 3 juli is dinsdag 30 juni, voor 22 juli sluit de inschrijving maandag 20 juli om 13.00 uur. Er dienen minimaal 4 deelnemers aanwezig te zijn. Het is volgens VVV Boskoop verstandig om een flesje water mee te nemen.

Bent u zelf met een groepje van 4 (of meer) personen die deze wandeling op een ander moment wil maken, neemt u dan alstublieft contact op via info@vvvboskoop.nl. De organisatie kan dan in overleg met de gids een datum en tijdstip afspreken.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden