Chansonzangeres Tess van der Zwet maakt haar opwachting in nieuw tv-programma We Want More.
Chansonzangeres Tess van der Zwet maakt haar opwachting in nieuw tv-programma We Want More. (Foto: William Rutten)

Tess van der Zwet schittert in zangshow SBS6

De van origine Hazerswoudse chansonzangeres Tess van der Zwet doet mee met de nieuwe zangwedstrijd We Want More die vanaf 12 juni bij SBS6 is te zien. De zangeres, die opgroeide in Hazerswoude-dorp en Boskoop, was samen met haar band Tess et les Moutons in de allereerste promovideo van het programma al te zien

Hazerswoude-  In de band zit ook de van origine Boskoopse gitarist Leon Sibum en de Alphense bassist Boris Egberts. Ook is in het programma een speciale rol weggelegd voor Tess’ Boskoopse opa Herman van der Zwet (94). 

Chansonzangeres Tess van der Zwet stond in januari nog samen met Les Moutons in een uitverkocht Floratheater in Boskoop en gooide vorig jaar hoge ogen met haar Franstalige zomersingle ‘Mon Paris’. Daarmee trad ze onder andere op in Paradiso. 

We Want More is een zangwedstrijd met diverse muziekstijlen en daardoor de meest uiteenlopende optredens. Juryleden Davina Michelle, André Hazes, Trijntje Oosterhuis, Henk Poort en Ali B beoordelen de optredens. Ze mogen van de eerste tot de laatste noot hun stem geven, maar die ook weer intrekken. De winnaar krijgt 100.000 euro.

We Want More is vanaf vrijdag 12 juni wekelijks om 20.30 uur te zien bij SBS6. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden