Foto:

VVV Boskoop zoekt ludieke initiatieven

Vanaf half maart dit jaar is vanwege de welbekende crisis helaas ook het VVV kantoor aan de Overslag gesloten. Een VVV Boskoop, afhankelijk van vrijwilligers, welwillende donateurs, sympathisanten, subsidies uit de toeristenbelasting en voor het overgrote deel de inkomsten uit de Stichting Rondvaarten en Promotie Boskoop.

Boskoop - Helaas zijn de inkomsten uit de Stichting Rondvaarten en Promotie Boskoop weggevallen daar buitenlandse en binnenlandse groepen voor dit seizoen hun bezoek aan Boskoop hebben geannuleerd.

Echter, ondanks dat de boten aan de kant liggen, zit VVV Boskoop niet stil. Dankzij de vrijwilligers en bedrijven die belangeloos hun medewerking hebben verleend, worden de rondvaartboten bij de Overslag op de kant getrokken en momenteel geverfd en van de nodige kleinschalige vernieuwingen voorzien. Meteen wordt er hard gerekend om een vaartocht voor kleinere gezelschappen met 1 ½ meter afstand te realiseren. Dit om de bezoekers na weken binnen zitten te kunnen plezieren, maar ook voor de instandhouding van de VVV. En natuurlijk om ons mooie Boskoop te kunnen blijven promoten.

Er zijn in Boskoop en omgeving veel ludieke initiatieven gestart, zoals particuliere kramen met verkoop van bomen, kruiden, potjes jam of zelfgemaakte honing, bibliotheekkasten, cake of handwerk.

De VVV Boskoop heeft het plan opgevat om van deze activiteiten een overzicht op de VVV website te plaatsen, zodat de bezoekende wandelaars, fietsers en/of automobilisten gericht uw kraam, winkel of bedrijf kunnen vinden.

U kunt zich aanmelden via info@vvvboskoop.nl met vermelding van uw naam, adres, tel. nr., website of mailadres, openingstijden en natuurlijk uw aanbod. Suggesties zijn van harte welkom. VVV Boskoop en SRPB wensen u veel sterkte en gezondheid in deze en komende periode.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden